Expositie en gedichtenwedtrijd

Datum 06 Jul - 25 Aug 2019

Datum Pieterburen: Petruskerk

Expositie en gedichtenwedtrijd

Onder de naam Wadwicht deelt Inge Zwerver haar gedichten via de sociale media waar liefhebbers van het Waddengebied haar al enige tijd volgen. Bij haar gedichten plaatst ze altijd een sfeervolle foto. Op veler verzoek heeft ze een selectie van haar gedichten en foto’s gebundeld in het boekje Dichter bij het Wad. De gedichten zijn toegankelijk, herkenbaar, klein en helder. Ze gaan over het prachtige Waddengebied en over gevoelens van de mensen die je daar treft.

Tijdens de zomermaanden exposeert Inge Zwerver haar gedichten op verrassende wijze in de prachtige Petruskerk van Pieterburen. Aan de expositie is ook een gedichtenwedstrijd verbonden.

De opening van de expositie ‘Dichter bij het Wad’ is zaterdag 6 juli om 11.00 uur. Wilt u hierbij aanwezig zijn dan kunt zich hiervoor alvast aanmelden bij Inge Zwerver contact@wadwicht.nl (06 149 360 75). De expositie is iedere dag van de week (gratis) te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur.

Petruskerk
Hoofdstraat 74
Pieterburen
Zaterdag 6 juli t/m 25 augustus 2019