Muziek voor de ziel

Datum 10 Okt 2019

Datum Oosterwijtwerd: Mariakerk Oosterwijtwerd

Muziek voor de ziel

In de serie Muziek voor de ziel alweer een bijzondere avond in de kerk van Oosterwijtwerd: Aafke Steenhuis leest Groninger gedichten voor uit haar nieuwe bundel Moeke, geschreven na het overlijden van haar moeder. Met tekeningen van haar hand en gitaarcomposities van haar man Jan Joost Teunissen.

Aafke Steenhuis woont in Amsterdam, maar is Gronings gebleven en heeft veel over Groningen geschreven en geschilderd, onder meer Verhalen van het Groninger land, Het lied van de Eems en Windjammers in Delfzijl.

Entree €8,00, voor jongeren gratis.

‘Muziek voor de ziel’ is een serie avonden waarop gezangen en instrumentele muziek uit verschillende religieuze tradities ten gehore worden gebracht, met steeds een korte uitleg over deze muziek.

Mariakerk Oosterwijtwerd
Oosterwijtwerd