Nieuwjaarsconcert

Datum 12 Jan 2019

Datum Westernieland: Kerk Westernieland

Nieuwjaarsconcert

Na een drukke week is het tijd om wat te relaxen door bijvoorbeeld een concert te bezoeken. Dat kan op zaterdagavond 12 januari 2019 in de kerk van Westernieland. Dan wordt er een nieuwjaarsconcert gegeven door het ´Vrijdag Barok Ensemble´en Glim Limoncelli.
Het ensemble bestaat uit 14 muzikanten: dirigent, een aantal zangers en als instrumenten worden bespeeld: blokfluiten, viool, cello, klavecimbel en gitaar. Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is GRATIS.
We hopen vele dorpsbewoners en uiteraard bezoek van 'buiten' te zien in ons mooie kerkje!
Het concert begint om 20:00 uur. Vanaf 19.30 uur bent u/ ben jij welkom; er is dan gelegenheid om koffie of thee of fris te drinken voorafgaand aan het concert.
Het concert duurt ruim een uur.

Kerk Westernieland
Schaapweg 2