Nieuwjaarsconcert

Datum 06 Jan 2019

Datum Solwerd: Kerk Solwerd

Nieuwjaarsconcert

Op zondag 6 januari zal het Van Zijl Concort samen met sopraan Esther van Zijl, een nieuwjaarsconcert geven in de Kerk van Solwerd om 14.15 uur.
Esther heeft haar masterdiploma aan het Artez conservatorium behaald en masterclasses gevolgd bij o.a. Jard van Nes en Miranda van Kralingen.
Het Van Zijl Concort bestaat verder uit haar vader Rigoberto van Zijl (klavecimbel), Eveline Peper (cello),Marjolein de Goede (viool) en Robert Jan van der Feen (fluit) Esther zal diverse aria’s zingen van Vivaldi,Cesti en Pergolesi, naast twee aria’s van Bach.
Ter afwisseling worden instrumentale werken uitgevoerd waaronder een ten onrechte niet vaak uitgevoerde triosonate

Kaarten voor 10,-- (incl. koffie/thee en boerenjongens) verkrijgbaar bij VVV Appingedam én voor aanvang van het concert in de Kerk van Solwerd.

Kerk Solwerd
Solwerderweg 5a