Kunst in Kerkenpad

Datum Marum, Niebert, Noordwijk, Nuis, Tolbert: Westerkwartier

Kunst in Kerkenpad

Wandelen, fietsen of toeren in het Zuidelijk Westerkwartier

Voor het achtste jaar wordt de tentoonstelling “Kunst in Kerkenpad” georganiseerd. In de prachtige middeleeuwse kerken van Tolbert, Niebert, Nuis, Marum en Noordwijk exposeren in de maand juli vijf professionele kunstenaars, ieder in z’n eigen kerk. De route langs deze kerken voert door het zo kenmerkende coulisselandschap van deze streek. Er is een fietsroute beschikbaar en rond iedere kerk bevinden zich gemarkeerde wandelroutes. Galerie ROESD, gelegen op de route tussen de kerken van Tolbert en Niebert fungeert als pleisterplaats. Van o.a. de exposerende kunstenaars zijn hier giclées (hoogwaardige reproducties) te bezichtigen èn te koop.
De kerken en Roesd zijn van vrijdag 29 juni t/m zondag 29 juli geopend voor publiek op vrijdag, zaterdag en zondagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur. Informatie en routes liggen klaar bij Roesd en de deelnemende kerken.
Meer informatie via de mail of 0594-641806

Westerkwartier