Dorpswandeling door historisch Baflo

Datum 16 Jun 2018

Datum Baflo: Toren Baflo

Dorpswandeling door historisch Baflo

De commissie Toren Baflo organiseert een dorpswandeling door historisch Baflo Te voet, onder verhalende begeleiding van Kees Danhof, lid van Stichting Historische Kring Baflo, maakt u kennis met de historie van Baflo. Tijdens een verrassende wandeling van ongeveer 2,5 uur gaat u van de toren door het dorp op zoek naar o.a. de voetsporen van Rudolf Agricola, de vele cafés, langs het station, het mooi gerestaureerde Kunsthuis Stol-Vennemahuis . Na vele verhalen eindigt de tocht bij de Laurentiuskerk. Bezichtiging toren en Laurentiuskerk . Halverwege de tocht wordt er even gepauzeerd voor een kop koffie/thee of drankje.
Opgave bij Kees Danhof via de mail, maximum aantal deelnemers per wandeltocht 15 personen.
Wilt u een rondleiding op maat voor uw groep, bijvoorbeeld als familie- of bedrijfsuitje? Informeer naar de mogelijkheden via bovenstaande adres.
Kosten p.p.: € 2,00, excl. Koffie, thee, drankje

Toren Baflo