Galmen in de kerk

Datum 01 Dec 2018

Datum Eenrum: Kerk Eenrum

Galmen in de kerk

De commissie Kerk in het Dorp – Eenrum zet elke eerste zaterdag van de maand de deur open voor iedereen die in de kerk van Eenrum wil komen zingen, muziek maken of anderszins de unieke akoestiek van deze kerk wil uitproberen. In de afgelopen twee jaar bezochten al veel mensen de Eenrumer kerk om van deze unieke gelegenheid gebruik te maken: zangers en zangeressen, gitaristen, saxofonisten, bandjes, strijk-ensembles, koren etc. Alles kan! Ook het bespelen van het orgel of de piano behoort, uiteraard in overleg, tot de mogelijkheden.

Wilt u komen galmen, neem dan uiterlijk de woensdag voor de eerste zaterdag van de maand even contact op met Noor Agter (0595-491830) of stuur een mailtje naar info@kerkinhetdorp.nl.

Kerk Eenrum
Kerkpad 1