Sounds of music

Datum 06 - 11 Nov 2018

Datum Groningen, Groningen: Diverse locaties w.o. de Der Aa-kerk en remonstrantse kerk

Sounds of music

Nieuwsgierige muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een nieuwe editie van het Soundsofmusic festival. Soundsofmusic presenteert de laatste muzikale ontwikkelingen aan nieuwsgierige luisteraars. Het festival selecteert bijzondere luisterervaringen, wars van genres en labels. Zes dagen lang klinkt er in Groningen avontuurlijk muziek van nu, messcherpe kamermuziek, vocale verrassingen, elektronische klanken en minimal music. Met gloednieuwe klanken én moderne klassiekers van Luciano Berio, Morton Feldman en Gavin Bryars. Soundsofmusic zorgt ook dit jaar weer voor verdieping met o.a. een spoedcursus nieuwe muziek, inleidingen en gesprekken.
De prijzen van de tickets variëren per concert, sommige activiteiten zijn gratis, passepartout kost € 45,00.

Diverse locaties w.o. de Der Aa-kerk en remonstrantse kerk
Dinsdag 6 november t/m 11 november 2018