Information Stichting Oude Groninger Kerken in deutscher Sprache    Home Laatste nieuws Over SOGK Activiteiten Onderwijs Webwinkel Groninger Kerken Digitaal Contact Privacyverklaring/Colofon
PRIVACYVERKLARING/COLOFON

PRIVACYVERKLARING, DISCLAIMER EN COLOFON     
Privacyverklaring SOGK
Op basis van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) is Stichting Oude Groninger Kerken verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens die via onze website (www.groningerkerken.nl) worden verzameld. In onze privacyverklaring informeren wij u over de gegevens die wij verzamelen en waarom we dit doen. Stichting Oude Groninger Kerken gebruikt persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten en bewaart deze niet langer dan noodzakelijk.
Vragen en/of opmerkingen
Voor vragen en opmerkingen over ons gebruik van persoonsgegevens kunt u mailen naar info@groningerkerken.nl.

CONTACTFORMULIEREN

Als u op onze website een contactformulier invult, worden deze gegevens opgeslagen en opgestuurd naar de betrokken medewerker van Stichting Oude Groninger Kerken. Met de ingevulde contactgegevens kunnen we op uw bericht reageren.

SOCIAL MEDIA BUTTON

Onze website bevat de AddThis-knop om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken. Deze knop wordt gerealiseerd door een code die wordt aangeleverd door AddThis. Deze code plaatst onder meer een cookie. Lees de privacyverklaring van AddThis om te zien wat zij met de persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

GOOGLE ANALYTICS

Om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken en vinden, gebruiken wij Google Analytics. Uw IP-adres wordt in Google Analytics geanonimiseerd door de functie anonymizeIp. Hierdoor wordt uw volledige IP-adres nooit op een harde schijf opgeslagen. Lees voor meer informatie de privacyverklaring van Google Analytics.