Fotowedstrijd Stichting Oude Groninger Kerken

Fotowedstrijd Kerkenkalender 2019

Ook (eigenlijk meer juist........) voor 2019 geeft de Stichting Oude Groninger Kerken een kerkenkalender uit. En het thema is: 1969-2019 - 50 jaar Stichting Oude Groninger Kerken

Hierbij een oproep aan alle (amateur)fotografen om foto’s van kerken en kerkhoven van de SOGK te maken. Voor ons jubileumjaar 2019 is als thema (hoe kan het ook anders......) gekozen: '2019 - 50 jaar Stichting Oude Groninger Kerken'. Aan jou weer de uitdaging hieraan een invulling te geven.

De winnende foto krijgt een ereplaats op de voorkant van de kalender. De overige foto’s worden bij de maanden van het jaar geplaatst, uiteraard zoveel mogelijk in overeenstemming met deze foto. De uiterste inzenddatum is 15 augustus 2018. Nog in augustus krijgen de winnaars bericht.

Direct uploaden fotomateriaal
Je kunt je fotomateriaal na aanmelding direct uploaden volgens de spelregels, lukt dit nu niet, laat het ons dan even weten dan vinden we samen wel een oplossing! NB: de te uploaden foto moet dus vierkant zijn!

Richtlijnen voor inzending
Je hoeft geen donateur van de Stichting Oude Groninger Kerken te zijn om deel te nemen aan de fotowedstrijd; iedereen mag meedoen en je mag in totaal vijf foto’s insturen.
NB: Foto’s die wij per post ontvangen zullen niet beoordeeld worden.
Om mee te kunen dingen naar de prijzen, moeten de foto's voldoen aan de volgende eisen:
• digitale bestanden, rgb, hoogste kwaliteit jpg of tiff
• een liggende of staande foto dient zodanig bijgesneden te kunnen worden dat er een vierkant beeld overblijft
• toegepast formaat: 22,4 x 22,4 cm / 300 dpi, oftewel 2646 x 2646 pixels (vierkante afbeelding)
• Van deze foto maakt u een kopie die u verkleint tot halve grootte en opslaat als:
Bestandsformaat: jpeg (hoge kwaliteit [8], dus niet: hoogste) met afmetingen: 1772 x 1772 pixels
• Alleen foto’s van kerken/kerkhoven uit het bezit van de stichting zullen beoordeeld worden.

Inzendtermijn
De uiterste inzenddatum is 15 augustus 2018. De winnaars krijgen schriftelijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijsuitreiking is op een nader te bepalen tijdstip in de Remonstrantse kerk aan de Coehoornsingel 14 te Groningen.

Alle ingezonden foto's worden eigendom van de SOGK en mogen door de stichting gebruikt worden voor eigen doeleinden. Uiteraard mogen deze foto's niet doorverkocht worden voor commerciële doeleinden.

De kerken van Stichting Oude Groninger Kerken (SOGK)
Alleen foto's van 'onze' kerken en kerkhoven komen in aanmerking voor de kalender!
Onze kerken - Op de kaart

En Pierre: wat zijn de prijzen?
De maker van de winnende foto krijgt een High Tea voor twee personen aangeboden in de Theeschenkerij van Domies Toen in Pieterburen.De makers van de overige winnende foto’s gaan ook niet met lege handen naar huis. Zij ontvangen allen een prijzenpakket met daarin een aantal leuke cadeaus. Uiteraard ontvangen alle winnaars de nieuwe kerkenkalender 2019.

Fotobewerkingsprogramma Ribbet
Foto’s hebben we allemaal, vooral op je telefoon. Maar meestal blijven ze daar ook staan, of je zet ze ergens in de cloud. En daar blijft het vaak bij. Maar er zijn genoeg mogelijkheden om je foto’s te bewerken, zelfs online. Gebruik bijvoorbeeld eens Ribbet. Als je ertegenop ziet je foto’s te bewerken, is Ribbet wellicht iets voor je. Een online fotobewerkingsprogramma dat erg intuïtief is en uitgebreide opties heeft om je foto te verbeteren en op te leuken.
Website: www.ribbet.com

Heeft u nog geen inlognaam en wachtwoord? Gebruik dan onderstaand formulier om uzelf aan te melden.

Dhr Mw

Kies zelf uw inlognaam en wachtwoord
Voor zowel uw inlognaam als uw wachtwoord moet u:
- minimaal 6, maximaal 10 tekens gebruiken
- alleen letters of cijfers gebruiken
- minstens 1 letter én minstens 1 cijfer gebruiken
- geen accenten, streepjes of spaties gebruiken
Hoofdletters maken verschil!